NÁVRH NOMINACE MKU DNA - HALA

Ahoj,

zasílám nominaci na MKU staršího žactva formou DNA, k tomu posílám i prezentaci, tak abyste si udělali představu, jak to bude rychlé a proč jsem chtěl mít plnou sestavu a každý šel jen jednu disciplínu.

 

Dálka žákyň a výška MIX de facto neumožní další starty, možná štafety.

 

V nominaci jsou zeleně ti, které bych rád na závodech viděl, žlutě ti náhradníci z řad již nominovaných, kteří mohou naskočit a modře ti, kteří čekají na příležitost, že se někdo omluví. Prosím o potvrzení všech variant.

Pokud možno co nejdříve, samozřejmě že se může stát něco na poslední chvíli, ale chuť a zájem snad máme hned.

 

V prezentaci jsou popsány specifika této akce, my budeme závodit v druhém bloku od cca 13:15, proto je třeba být v hale okolo 12 hodiny tak aby rozcvičení a výdej dresů proběhl co nejsnáze. Předpokládám, že budeme v rozcvičovacím tunelu. V hale se bude moci být na ochozech, ale bude třeba respektovat to, že tam závodí první skupina.

 

Nasazení pro štafety a pro 300 m je v naší kompetenci, běhy na rovince a HUNT je daný. Vše se bude muset vyjasnit na poradě před závodem.

 

Projděte si jednotlivá pravidla, hlavně pro štafetu překážek, může být složitější náběh na první překážku, pouze první dívka startuje z bloků (tedy klasika), ostatní z polovysokého startu a musí mít nohu za čárou (tak to bude třeba si vyzkoušet už nyní v přípravě).

 

Martin Svoboda, Vlašim 21.11.2023

předseda komise mládeže SKAS

Attachments:
Download this file (MKU_DNA_nominace_21112023.pdf)MKU_DNA_nominace_21112023.pdf[ ]129 kB
Download this file (ČAS DNA Manual_final.pdf)ČAS DNA Manual_final.pdf[ ]1106 kB
Back to Top