Pozvánka na VH - SKAS 2021


Dobrý den,

posíláme vám aktualizovanou pozvánku na VH SKAS, která je společně s usnesením vlády v příloze. Zašlete prosím jména delegátů, kteří se VH zúčastní tajemníkovi VH do 18.3.2021.
Na VH budou voleni nejen členové výboru SKAS, ale i delegáti na VH ČAS, která je v letošním roce rovněž volební.
Prosíme vás o účast na VH, tak abychom byli schopni usnášení a voleb členů výboru a delegátů na VH ČAS. V případě, že víte, že se VH za váš klub nikdo nezúčastní, oznamte to prosím tajemníkovi do 18.3.2021, tak abychom mohli připravit místnost pro VH dle stanovených podmínek.

Návrhy kandidátů do výboru SKAS a na pozici revizora zasílejte rovněž tajemníkovi VH, kterým je pan Václav Vondra, na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do středy 17.3.2021.
V návrhu uveďte jméno a příjmení kandidáta a klub/oddíl za který kandiduje. Dále uveďte jméno, příjmení a klub/oddíl navrhovatele. Kandidát i navrhovatel musí být v den konání VH starší 18-ti let.


Volené funkce jsou:

Předseda SKAS
Místopředseda SKAS
Sekretář SKAS
Předseda soutěžní komise SKAS
Předseda komise rozhodčích
Předseda komise mládeže
Předseda metodické komise
Hospodář SKAS

Revizor SKAS


Zasíláme potvrzující informaci z právní kanceláře ČAS, že podle aktuálního vládního usnesení se volby/zasedání krajských valných hromad mohou konat (do 10 osob bez povinnosti předkládat negativní test na Covid 19, nad 10 osob s povinností jej předložit). Stejně tak se na volby/zasedání krajských valných hromad vztahuje výjimka v oblasti vycestování z okresů.

Zde usnesení Vlády České republiky: https://apps.odok.cz/…WWU



Výbor SKAS

Back to Top